Salg på nett øker i popularitet, og krever forståelse for å sende pakke til rimelig pris

10 juni 2019
Mathias Bjelland
Salg på nett øker i popularitet, og krever forståelse for å sende pakke til rimelig pris

Rimelig alternativ til å sende pakke som nettselger

I den grad netthandelen har eksplodert gjennom taket i Norge, så har også antallet nettbutikker og individer som utnytter ecommerce også skutt i været. Det innebærer ikke bare de kjente klesbutikkene over nett som alle kjenner til, eller elektronikksjappene som har kommet seg på nett – vi snakker også om markedsplasser.

Der det før i tiden var populært med garasjesalg, så er det nå det å kjøpe noe over nett, sende pakke, og motta produktet i posten som er populært i bruktverdenen. Selv om mange transaksjoner også foregår lokalt, så er majoriteten over nett, og dette krever naturligvis for en best mulig transaksjon at det å sende pakke foregår ryddig og rimelig.

Tjen mest mulig på dine salg

Selger du noe brukt over nett, så tjener du mest sannsynlig 100% profittmargin – sett bort i fra det du selvfølgelig brukte på produktet til å begynne med! Men når frakt blir regnet inn, så går mye av pengene bort. Derfor, om du skal tjene godt på å selge brukt, så er det viktig å sammenligne det å sende pakke på kryss og tvers av en rekke leverandører. 

På denne måten kan du tjene mest mulig på salg, siden du utelukker det som nok er den dyreste delen av salget – siden markedsføring og andre faktorer selvfølgelig ikke spiller inn når du selger over en gratis markedsplass. Det å sende pakke kan potensielt være dyrt, men trenger ikke koste så mye hvis du alltid sørger for å finne den rimeligste aktøren i markedet. 

Kjøp deg noe nytt med dine inntekter

Når du endelig har fått solgt unna mesteparten av dine brukte ting, så har du nok ryddet opp en god del plass i hjemmet. Da kan du jo tross alt bruke dine inntekter på å kjøpe deg noe nytt – selv om du kanskje bør passe på så du ikke kjøper for mye denne gangen også!

Flere nyheter