Rask og enkel pakkesporing

Rask og enkel pakkesporing

Når du sender en pakke med et hvilket som helst fraktselskap, så blir denne utstyrt med en strekkode. Strekkoden er i prinsippet pakkens fingeravtrykk, og det er denne som inneholder alle informasjoner om pakken og leveringen. Den sikrer at pakken kan kjennes igjen og blir sendt videre til riktig sted. Denne strekkoden er også den som scannes hver gang pakken flytter sig fra én plass til en annen. Det kan for eksempel være fra bilen til et distribusjonssenter. Når dette skjer, så registreres pakkens plassering og tidspunktet. Og denne informasjonen er faktisk tilgjengelig for deg. Systemet kalles Track and Trace eller pakkesporing på norsk, og det beskriver rett og slett at du kan følge med i pakkens reise fra A til B – og på alle stopp underveis.

Denne informasjonen kan du finne på billigpakke.no. Der skriver du bare inn din ordre- eller forsendelsesnummer, og så kommer det frem hvor pakken har vært, og når den har vært det. Ofte kan du også se den forventede leveringstid. Disse opplysninger er gode for både avsender og mottaker, fordi de kan sikre seg at pakken er på riktig vei og planlegge når den kommer til å bli levert. Samtidig er det en garanti for at pakken følger den planlagte rute og tidsplan.

Pakkesporing hos Billigpakke.no er mulig gjennom alle de store fraktselskaper som Posten, Bring, FedEx, UPS, DHL, PostNord og mange flere. Det spiller ingen rolle om du er bedrift som sender ut til kunder, eller om du har sendt en pakke som privatperson. Informasjonen er tilgjengelig uansett om du er privat eller bedrift, hvilken pakke du har sendt, og hvilket selskap du har sendt det med. Det er gratis, enkelt og raskt, og det gir deg verdifulle informasjoner om din forsendelse. Besøk siden i dag og finn din pakke raskt og enkelt.