Prøv fototapet på barnerommet

25 november 2020
admin

Prøv fototapet på barnerommet

Fototapet er en ting om vi kanskje ikke er så vant til å utforske, men noe som faktisk er utrolig gøy. Kanskje særlig for barn. Vi nordmenn er ikke akkurat kjent for å være særlig vågale når det kommer til interiør og har ofte hvite vegger, nakent tre eller til nød maling i fine farger. Men tapet?

Jeg tror ikke jeg kjenner noen som har tapet. Det er bare ikke særlig norsk. Men det betyr ikke at det ikke kan bli det og jeg tror at det er fint å starte hos de små. Jeg tror virkelig at barn vil elske å ha tapet. Se for deg hvor mye spennende det er å se på og hvor mange fine leker man kan finne på før de skal sove. Å telle ting og mønster i fototapeten i stedet for sauer hvis man ikke får sove. Vi fant så mange fine tapeter til rommene til barna våre på https://sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html og hele familien er fornøyde med valget.

La barna være med å velge

Det er viktig at barna får lov til å være med å velge hvordan det skal se ut der de bor. Det gir dem en helt annen følelse av tilknytning. Det er selvsagt viktig at man som voksen er den som tar valget til slutt, så det å gi dem valget mellom to muligheter som dere som voksne allerede synes er en god idé kan være fint å gjøre. For barn er opphengt i ulike ting til ulike tider og det er litt dumt å velge noe de mister interessen for veldig fort. Men det kan du unngå.

Laget på mål

Alle fototapeter hos de vi kjøpte fra er laget på mål og er utrolig høy kvalitet. Det betød at vi ikke hadde noe til overs og det er jo utrolig økonomisk. 

Flere nyheter