Lys som dekorasjon

30 mai 2022
Maria Laugesen

editorial

Belysning er noe vi selvfølgelig alle trenger i hjemmet. Men lys er ikke bare funksjonelt, det er også dekorativt og bidrar til å skape nye stemninger og uttrykk. Bli klokere på hvordan du kan bruke lys som dekorasjon i hjemmet.

Kreative løsninger med lys

Lys er i høy grad med til å sette stemningen i rommet, og det er avgjørende for om rommet oppleves stort eller lite, koselig eller sterilt. Med lys kan du skape forskjellige områder i samme rom, og du kan fremheve elementer som du ønsker.

For eksempel kan det være utrolig stilig med lys rundt en bilde- eller plakatvegg, eller lys som fremhever møbler eller andre fine detaljer i rommet. 

Det kan også være lys som plasseres under taket, over sengen, rundt kanten av gulvet eller lignende. Dette lys kan skape en koselig følelse i rommet, og gjøre det mulig å ha lav, varm belysning når det ikke er behov for mer enn det.

Smarte LED-løsninger

Når du velger belysning til hjemmet, kan du med fordel velge LED for å spare på strømmen og samtidig få mulighet for fleksibel, innovativ belysning. Du kan nemlig få LED-lys der du kan tilpasse lysstyrke og tilmed farge, så du kan skape akkurat det uttrykket du ønsker.

12v led strip

De populære LED strips er en veldig smart løsning når man snakker om dekorasjonsbelysning. De kan nemlig festes enkelt på de fleste overflater, og du kan selv gjøre det uten problemer. Bruk dem under taket på soverommet, bak TV-en på stuen eller kanskje over kjøkkenbenken.

LED strips gir mulighet for veldig kreative løsninger som kan brukes i alle rom, og de kan trygt anvendes både inne og ute. Derfor er det helt opp til deg å velge hvordan du vil bruke de fine strips i hjemmet for å skape akkurat den atmosfæren som du ønsker.

Flere nyheter