Lån til det du har behov for

07 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Det finnes forskjellige typer av lån på markedet i dag, og det er ikke alltid enkelt å finne ut hvilket lån som er den riktige for deg. Derfor kan du her bli klokere på hvilke lån du kan velge til det du trenger.

Forskjellige lånetyper du kan velge

De fleste av oss kommer til å låne penger på et tidspunkt, og en av de mest vanlige lånetyper er boliglån når du kjøper hus eller leilighet. Dette lånet tar du opp i banken, og det er vanligvis et lån som strekker seg over mange år. Et annet vanlig lån er billånet, som du kan ta hos forskjellige typer långivere, og som kan ha veldig varierende størrelse og nedbetalingstid.

Men det finnes også en annen gruppe av lån som er veldig vanlige blant nordmenn, og som er mer allsidige. Det gjelder nemlig forbrukslån, som inkluderer typer som mikrolån, smålån, SMS-lån og mye mer. Det dekker kort sagt over lån du kan bruke til det du har behov for, uansett om det er oppussing av kjøkken eller betaling av uforutsette regninger.

privatlån

Finn dine forbrukslån online

Fordelen med forbrukslån er fleksibiliteten og friheten du får, siden du ikke er låst fast på å bruke pengene til étt formål. Samtidig er det et lån som ofte kan utbetales ganske fort, noe som er praktisk hvis du trenger pengene her og nå.

Hos Swiftbanker kan du få hjelp til å finne det helt riktige forbrukslånet for deg og dine behov. De hjelper deg med å finne din lånetype, og sørger samtidig for at du raskt og enkelt kan sammenligne tilbud fra flere forskjellige långivere. Det gjør det enklere for deg å finne frem til det lånet som passer best for dine behov, og som samtidig har de beste vilkår og de laveste priser for akkurat din situasjon.

Flere nyheter