Lamper som gir liv til hjemmet

19 juli 2021
Johanne Larsen

Lamper er et smart grep for deg som gjerne vil gi litt mer liv til hjemmet. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor, og hvordan du kan bruke lamper for å innrede på en mer spennende måte. 

Hva overtar etter minimalismen?

Det er god grunn til å tro at den minimalistiske trenden som hovedtrend er over. Det er en trend som har vart i flere tiår, og derfor er det heller ikke så rart at vi er på jakt etter andre uttrykksformer i hjemmet nå, enn vi har hatt før. Det kommer til uttrykk på flere forskjellige måter.  Vi er rett og slett lei av alt det hvite og grå, og det er på tide å få inn liv og farger. Det som bestemmer hva du skal gjøre, handler rett og slett om deg. Den store trenden nå, som også spås å bli gjeldende fremover, er nemlig personlig stil. Det kan med andre ord være hva som helst, bare det sier noe om hva du liker og hvem du er.

Derfor er det faktisk en utfordring for mange dette med personlig stil. Når man forholder seg til klare trender, så er det på mange måter mye lettere å gjøre det ‘riktig’, fordi det er tydelige regler man kan følge. Det er dog ikke tilfellet når det kommer til personlig stil, her er det ingen regler, og det er både befriende og for noen også begrensende. Så hvilke grep kan man ta for å få det til?

Lamper som gjør susen

Det handler nemlig om å velge seg ut enkelte elementer som man vil fokusere på og kanskje investere litt ekstra i. Et element som ofte blir oversett, men som er svært effektfullt, er lamper. Det er nemlig sånn at det finnes lamper i alle former og størrelser, og designlamper som du kan se på sider som lampemesteren.no, er ofte som små skulpturer. 

Flere nyheter