Kreative løsninger med wallstickers

26 juli 2021
Maria Laugesen

Har du tenkt på å bruke wallstickers i din innredning? Ellers bør du kanskje gjøre det. Det gir deg nemlig en veldig god mulighet for å skape en personlig og unik innredning, som uttrykker akkurat det du ønsker. Skal det være morsomt, stilig, koselig eller skremmende? Det er helt opp til deg.

Skap unike og kreative løsninger

Én av de store fordelene med wallstickers er den store friheten som de gir. Du kan nemlig fritt feste de forskjellige deler og stickers som du vil på veggen. Det gir deg muligheten for å lage ett stort motiv med wallstickers, eller kanskje flere mindre områder. Du kan kombinere stickers med forskjellige størrelser, farger og motiver for å skape liv og bevegelse i rommet, eller du kan velge simple og stilige løsninger.

Kort sagt er det helt opp til deg hvordan du bruker wallstickers. Og her har du virkelig muligheten til å sette fantasien og kreativiteten fri. Spesielt på barnerommet kan det være veldig morsomt å slå seg løs med wallstickers og skape flotte, fargerike og levende illustrasjoner på veggen.

Noe for enhver smak

Men wallstickers er ikke kun kreative og fargerike. De kan også være utrolig stilige, minimliastiske og vakre. Det gjelder blant annet stickers med tekst som blant annet er populære på soverommet og kjøkkenet, og det gjelder for verdenskart og skylines som alltid er blant favorittene. 

Du kan velge små og diskrete wallstickers med mønster, natur, stjerner og lignende for mer nøytrale uttrykk, eller du kan velge større men avdempede, moderne og stilige motiver. Slik er det altså noe for enhver smak, uansett hva du er på utkikk etter.

Wallstickers kan nemlig brukes på alle rom og i enhver type innredning, og din måte å anvende dem på avgjør fullstendig hvilket uttrykk og hvilken stemning du oppnår i presis ditt hjem.

Flere nyheter