Kjøp en DAB-radio til ditt hjem

20 april 2020
Maria Laugesen
Kjøp en DAB-radio til ditt hjem

En radio er en herlig ting å ha i hjemmet. Her kan du høre på musikk, nyheter og masse andre programmer som interesserer deg. Det er kort sagt et virkelig godt supplement til telefonen eller PC-en, der man ellers ofte hører på musikk. Med en radio kan du bare starte et kanal, og så trenger du ikke tenke på hvilken sang du skal sette på, eller om den plutselig går tom for strøm. 

Den radio man vanligvis bruker i hjemmet kalles en dab radio. De nyeste utgavene av disse heter DAB+ radioer, og disse gir deg adgang til veldig mange forskjellige radiokanaler, og samtidig får du en bedre lydkvalitet. De er utstyrt med moderne teknologi, som sikrer en brukervennlig løsning og lydkvalitet som er helt i topp. En annen fordel med DAB-radioer er at de ofte har en rekke andre funksjoner. For eksempel kan du innstille klokke og vekkeklokke, og du har mulighet til å koble på andre enheter med Bluetooth. På den måten kan du samtidig bruke din radio til å streame fra f.eks. telefonen. Det gjør det til en veldig allsidig løsning, som du kan bruke både som radio og som en type høyttaler.

Hos 123 elektronikk kan du finne et stort utvalg av DAB radioer. Her velger du helt selv hvordan din radio skal se ut, og hvilke funksjoner den skal ha. Alle har en ganske liten størrelse og er derfor enkle å flytte på, men det er stor variasjon i deres utseende og design. Alle lever opp til en veldig høy kvalitet, og derfor trenger du ikke bekymre deg om standarden, uansett hvilken du velger. Så finn din favoritt blant de mange stilige moderne DAB radioer eller de flotte retro designs, og les mer om hvilke funksjoner og egenskaper som passer for deg og dine behov.

Flere nyheter