Invester i en kontinentalseng

18 mars 2021
admin

Hvilken seng man skal velge når man flytter sammen er en både morsom og litt krevende disiplin man som kjærester skal gjennom. Det er utrolig mange valg og ikke minste muligheter man skal ta stilling til. Og ofte er de behovene man personlig har hver især kanskje ikke engang de samme, men det finnes heldigvis mane, mange muligheter til å regulere for de forskjellene sånn at begge parter får det de har behov for.

Vi begynte å kikke inne på https://www.bedrenaetter.no/ og etter mye tid der inne fant vi ut at vi ville går for en kontinentalseng. Vi ble begge to veldig fornøyde med det vi endte opp med å velge og synes at det tiden vi brukte på å finne ut av både hva vi hadde behov for, han og jeg separat, og den tiden vi brukte på å velge den beste sengen og ikke minst madrassen for oss, var vel verdt det!

Det å flytte sammen var en skikkelig stor ting for oss jeg er så glad for at vi fikk mulighet til å investere i enn skikkelig god seng sammen fra start. For det å sove godt er jo ikke bare godt for både mental og fysisk helse, men det er også helt essensielt for et godt forhold. Det å kunne sove godt gjør at man kan unngå konflikter som ellers ikke hadde oppstått og hvem ønsker seg vel ikke det.

Sov godt, sammen

Noe av det vi er alle mest glade for er at vi klarte å velge noe der vi begge to faktisk føler at vi får behovene våre dekket og ikke noen av oss føler at vi må gå på kompromiss på en måte som medfører at vi ikke sover så godt! Det er ikke noe som er bedre enn at vi begge to kan få en skikkelig god natts søvn og dele en kopp kaffe på sengen morgenen etter.

Flere nyheter