Innovativ og funksjonelt vintertøy

11 september 2020
admin

Innovativ og funksjonelt vintertøy

Parajumpers er et ord vi hører oftere og oftere, men hva i all verden betyr det egentlig? Jeg visste det ikke før for kort tid siden, så jeg skjønner godt hvis du har hørt det, men ikke vet hva det betyr heller. Parajumpers ble etablert av Massimo Rosetti da han møtte den kjente «210 Rescue Squadron» på et utested i Alaska.

Da fikk han ideen om at han ville lage noe helt nytt. Han ville lage en kolleksjon som var både innovativ, funksjonell og fin. For vintermote klarer sjelden å oppfylle alle de tingene på en gang. Hans parajumpers inneholder teknologiske komponenter som gjør dem ekstra gode for vinteren og særlig for norske forhold.

Alt startet med Kodiak

En av de første modellene Massimo Rosetti designet var modellen med navnet «Kodiak». Den fikk nesten kult status og står som et ikon i parajumpers sin historie og er fortsatt på markedet. Ganske imponerende å tenke på når den var en av de modellene som startet suksessen. Varme og funksjonalitet er viktige komponenter av vintertøy når man bor i Norge. Hvis man bodde i København for eksempel hadde det ikke vært så viktig, for der er ikke vintrene så kalde og de får ikke så mye snø, men i Norge handler virkelig alt om funksjonalitet.

Velg stil også!

men hvem sier at du må velge bort stil? Jeg hater at alt skal være så praktisk. Jeg vil være fin også og hvem kan vel ikke si seg enig i det? Parajumpers er praktiske, men de er også designet med stil sonet av målene. Nordmenn er kjent for å være så innmari praktisk kledd og selv om det er fint er det fint å kunne velge det og ikke måtte det. For hvis man ikke kan velge føles det bare litt kjipt.

Flere nyheter