Hva skjer når man mister håret?

07 april 2020
Johanne Hansen
Hva skjer når man mister håret?

Hva skjer egentlig når man mister håret? Det er mange fysiske og ikke minst psykologiske effekter man kan vise til som slår inn når menn mister håret. Her kan du lese litt mer om hva som faktisk skjer og hvilke tiltak det finnes på markedet i dag som kan hjelpe. Hvor effektive er de og kan du faktisk forebygge? 

Psykiske reaksjoner 

Det kommer kanskje som en overraskelse at mange menn opplever sterke emosjonelle reaksjoner når de begynner å miste håret, spesielt hvis dette er noe som skjer i en tidlig alder. Det som er grunnen til det er at det er mange menn som mister håret tidlig som føler at de ser gamle ut før tiden. De fleste vil gjerne se ut som den alderen de er eller yngre og det er ofte ikke tilfellet med menn som er blitt tynnhårede veldig tidlig eller mistet håret helt. Derfor sier det seg selv at det er blitt et enormt stort marked for løsninger som skal hjelpe folk som har mistet håret eller begynner å miste håret. Drastiske løsninger som plastisk kirurgi, hårtransplantasjoner og hårttatoveringer er populære løsninger, men gir ofte et litt unaturlig resultat. Hvis man gjerne vil ha et naturlig resultat skal man ofte se seg om etter litt andre løsninger.

Få tilbake selvtilliten

Det er nemlig sånn at mange menn føler at de mister selvtilliten delvis eller helt når de mister håret. Det er ikke en positiv opplevelse og derfor er det mange som gjerne vil gjøre noe med det. Hvis man vil ha et mer naturlig resultat kan man se nærmere på produkter som https://puregrow.no/ som fokuserer på å forebygge og behandle fremfor å skape et kunstig resultat. Det er nok denne typen produkter som er veien frem for at mange menn skal kunne få tilbake håret – og selvtilliten. 

Flere nyheter